Sigarenclub Nederland

Privacy

Lidmaatschap van de sigaren club

De club en uw privacy...


De Sigarenclub houdt zich aan alle privacy regels. Er worden door ons geen persoonsgegevens aan anderen getoond. Leden kunnen gegevens met elkaar uitwisselen. Als u ons in voorgaande jaren gegevens heeft verstrekt, wordt alleen het e-mailadres in de gegevens opgeslagen. Dit is nodig om de link te maken zodat u kunt inloggen.

Als je ingelogd bent, gelden er andere regels. De wetten van elk land zijn anders. Eenmaal ingelogd zijn clubleden verantwoordelijk voor het algemene internetgebruik, het bekijken of lezen van content en het surfgedrag.

Wetswijziging

Als de regels voor internetgebruik veranderen, heeft dat gevolgen voor elke site. Wijzigingen zoals minimumleeftijd zijn al van toepassing op pagina's. Momenteel is de minimum leeftijd voor Nederland vastgesteld op 18 jaar.

Lidmaatschap van de sigaren club

Alle op de pagina's aanwezige steunen, teksten en uitingen zijn eigendom van de club. Niets mag gebruikt worden zonder toestemming. IP-adressen kunnen worden gebruikt om het gebruik te volgen. Elke vorm van misbruik zal het lidmaatschap van de club onmiddellijk beƫindigen.